Srijit Srinivas - ARCHITECTS has won the Jury award at the World Architecture Community Awards 34 th Cycle 2020, for the Benziger Hospice Home, Trivandrum

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Srijit Srinivas - ARCHITECTS has won the Jury award at the World Architecture Community Awards 34 th Cycle 2020, for the Benziger Hospice Home, Trivandrum

press to zoom
1/15

Benziger Hospice Home

The BRICKHAUS, Keralam - Located on a long and irregularly narrow site in Trivandrum with its longer side facing west, the The BRICKHAUS is designed to be both a place of respite and exhilaration for the Clients – a young family both Doctors - Dr. Anup Narayanan and Dr. Arya A. S. and their two kids. Dr. Arya is a trained dancer too. The plan addresses the diverse requirements - a blend of novelty and function, Public presentation & Private expression.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

The BRICKHAUS, Keralam - Located on a long and irregularly narrow site in Trivandrum with its longer side facing west, the The BRICKHAUS is designed to be both a place of respite and exhilaration for the Clients – a young family both Doctors - Dr. Anup Narayanan and Dr. Arya A. S. and their two kids. Dr. Arya is a trained dancer too. The plan addresses the diverse requirements - a blend of novelty and function, Public presentation & Private expression.

press to zoom
1/14

The Brickhaus, Keralam

press to zoom

press to zoom
Thazhvaram Resort Homes,Panchalimedu
Thazhvaram Resort Homes,Panchalimedu

press to zoom

press to zoom
1/11

Resort at Panchalimedu

As a space intended for the use of the general public, Mount Carmel is one of our favorite projects. In our view, it is the perfect combination of design and practicality. Whatever be the event that would have drawn in the visitor into the building, the underlying architecture is sure to spontaneously evoke a sense of pride within them- that they are celebrating moments which will remain positive and indelible in their consciousness thereafter.

press to zoom
Lobby
Lobby

press to zoom

As a space intended for the use of the general public, Mount Carmel is one of our favorite projects. In our view, it is the perfect combination of design and practicality. Whatever be the event that would have drawn in the visitor into the building, the underlying architecture is sure to spontaneously evoke a sense of pride within them- that they are celebrating moments which will remain positive and indelible in their consciousness thereafter.

press to zoom
1/2

Mount Carmel Convention Centre

Child Friendly Police Centre
Child Friendly Police Centre

press to zoom
Child Friendly Police Centre
Child Friendly Police Centre

press to zoom
1/1

Child friendly Police Centre

press to zoom

press to zoom
1/1

Monastery & Chapel 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12

Ruby's Cube 

Bedroom
Bedroom

press to zoom
Facade
Facade

press to zoom
Dining
Dining

press to zoom
Bedroom
Bedroom

press to zoom
1/4

 Apartment - Premia

This Apartment has won multiple Awards for Ar. Srijit Srinivas. We designed this high rise apartment with a modern, clean look that is both practical and inspirational. Infranest is a unique and enjoyable experience suited to everyone staying there, no matter their age. An Iconic contemporary Apartment with simple and elegant lines giving a Homely and Residence feel. Five apartments in each Floor. Total 60 apartments in G + 12 floors having a Swimming pool in its roof top.

press to zoom
Facade
Facade

press to zoom
Skylight
Skylight

press to zoom

This Apartment has won multiple Awards for Ar. Srijit Srinivas. We designed this high rise apartment with a modern, clean look that is both practical and inspirational. Infranest is a unique and enjoyable experience suited to everyone staying there, no matter their age. An Iconic contemporary Apartment with simple and elegant lines giving a Homely and Residence feel. Five apartments in each Floor. Total 60 apartments in G + 12 floors having a Swimming pool in its roof top.

press to zoom
1/5

High Rise - Infranest Apartments

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Brick Lattice house

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

High rise Commercial & Office

Seminar hall
Seminar hall

This 1,00,000 sq.ft. building houses the Administrative Offices, Class rooms, Computer Labs, Seminar Hall with Theatre facility for 200 persons, Multipurpose Hall for 800 persons, Chapel, Conference Hall, Placement Cell, Workshop, Drawing Halls etc.

press to zoom
Interior light well Corridor
Interior light well Corridor

press to zoom
Seminar hall
Seminar hall

This 1,00,000 sq.ft. building houses the Administrative Offices, Class rooms, Computer Labs, Seminar Hall with Theatre facility for 200 persons, Multipurpose Hall for 800 persons, Chapel, Conference Hall, Placement Cell, Workshop, Drawing Halls etc.

press to zoom
1/2

Institutional - Engineering College

High Rise Apartment - Springs
High Rise Apartment - Springs

press to zoom
High Rise Apartment - Springs
High Rise Apartment - Springs

press to zoom
1/1

High Rise Apartment - Springs

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

White Skube House

press to zoom

press to zoom

Narrow Brick House

press to zoom

press to zoom
1/5

Narrow Brick House

Designed for a leading business family in Kerala, the challenge in this approximately 12,000-sq-ft villa was two-pronged: the owner himself was an architect and the home was to be fully vastu-compliant. The landscaped surroundings of the home include large lawns and a pool sequestered behind a screened wall and thoughtfully worked out plantation. The built-envelope is formalised as a pristine white contemporary entity that welcomes enough of the lush surroundings inside to create a nature-imbu

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Designed for a leading business family in Kerala, the challenge in this approximately 12,000-sq-ft villa was two-pronged: the owner himself was an architect and the home was to be fully vastu-compliant. The landscaped surroundings of the home include large lawns and a pool sequestered behind a screened wall and thoughtfully worked out plantation. The built-envelope is formalised as a pristine white contemporary entity that welcomes enough of the lush surroundings inside to create a nature-imbu

press to zoom
1/3

Residence